ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΥ" Αναζήτηση Τηλέφωνα Χάρτης Ημερολόγιο Μαθητική Ζωή Κατευθύνσεις Σπουδών Κατάλογοι Βιβλιοθήκη Επικοινωνία Πληροφορική Νέα Εκδρομές Αρχική Σελίδα Ε.Λ. Σκύδρας

 

Φωτογραφίες από την Εκπομπή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ενιαίο Λύκειο Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου» από 4 ως 8-12-02, Σεμινάριο Ραδιοφωνίας υπό την αιγίδα της Ν.Ε.Λ.Ε. Ν. Πέλλας και τη Γ. Γ. Επιμόρφωσης Ενηλίκων. Στο Σεμινάριο συμμετείχε ομάδα μαθητών της Β΄ και Γ΄ τάξης του σχολείου.

Οι εισηγητές, γνωστά ονόματα του Ραδιοφώνου, ο Γιώργος Παπαστεφάνου, ο Γιάννης Κουτζουράδης, ο Γιώργος Μονεμβασίτης και η Ρενάτα Δικαιοπούλου με την τεχνική υποστήριξη του έμπειρου ηχολήπτη Σπύρου Καβακόπουλου, γοήτευσαν τους μαθητές με τις πολύτιμες γνώσεις τους και προσπάθησαν να μεταδώσουν λίγη από τη μαγεία του Ραδιοφώνου. Οι μαθητές μυήθηκαν ακόμα, και στην παραγωγή εκπομπών, μέσω του πειραματικού σταθμού που στήθηκε στο χώρο του σχολείου και εξέπεμψε στα FM.

Οι μαθητές, ενθουσιασμένοι, δήλωσαν: «Φόβος, δέος και δισταγμός ήταν τα συναισθήματα όλων μας την πρώτη μέρα. Η αρχική συστολή στην τάξη μετατράπηκε σε ειλικρινές ενδιαφέρον. Ο καθένας τους με τον τρόπο του έκανε να λυθεί η γλώσσα μας και να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή η μοναδική εμπειρία σφράγισε την υπόλοιπη ζωή μας. Δεν πήραμε μόνο μαθήματα δημοσιογραφίας και παραγωγής εκπομπών αλλά και μαθήματα ζωής.

Ο Γ. Παπαστεφάνου, με την εμπεριστατωμένη του γνώση για τη ζωή και την τέχνη, δεν παρέλειπε να τονίσει ότι σοβαρότητα και αγάπη πρέπει να διακρίνει κάθε δραστηριότητά μας, καμιά στιγμή να μην πούμε ότι πλήττουμε..

Ο Γ. Κουτζουράδης τόνιζε ότι το ραδιόφωνο ως μέσο είναι το «ενημερωτικότερο» και ότι οφείλουμε να επενδύσουμε στην πολύπλευρη μόρφωσή μας.

Ο Γ. Μονεμβασίτης, η Ρ. Δικαιοπούλου και ο Σπ. Καβακόπουλος μας ταξίδεψαν στη μαγεία του μικροφώνου και μας στήριξαν τεχνικά και κυρίως ηθικά στις πρωτόλειες ραδιοφωνικές παραγωγές της αρεσκείας μας.

Η εμπειρία αυτή μας ένωσε όλους, διδάσκοντες και διδασκόμενους, ως ομάδα, και την αποτιμούμε ως την καλύτερη της ως τώρα ζωής μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Ν.Ε.Λ.Ε. και τη Γ. Γ. Επιμόρφωσης Ενηλίκων που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία, καθώς και το σχολείο μας που με κάθε τρόπο συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί.

Επιμέλεια: Μαλαματή Δουλαδίρη, Κυριακή Σύρμαλη

 

ΜαθητέςΚαθηγητέςΔιευθυντής

Μαθητική Ζωή Κατευθύνσεις Σπουδών Κατάλογοι Βιβλιοθήκη Επικοινωνία Πληροφορική Νέα Εκδρομές Αρχική Σελίδα Ε.Λ. Σκύδρας

                                   Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το οποίο αναζητάτε;   | Σχόλια ή Υποδείξεις  |  Αίτηση Σύνδεσης  |  Πόροι Δικτύου  |  Δήλωση Εμπιστευτικότητας

Γενική Ταχυδρομική Διεύθυνση:  Ενιαίο Λύκειο Σκύδρας "Γεώργιος Δήμου", Γυμνασιάρχου Γεωργίου Δήμου 11, Σκύδρα, Τ.Κ. 58500
Τηλέφωνο:  038 108 9690      Facsimile:  038 108 3006      E-mail:  mail@lyk-skydr.pel.sch.gr      URL:  http://lykeioskydras.cjb.net


Πνευματικά Δικαιώματα © 1997-2002, Ενιαίο Λύκειο Σκύδρας "Γεώργιος Δήμου"                                        Προτεινόμενη Ανάλυση :  1024 x 768

Επιτελική Ομάδα Ανάπτυξης Σχολικής Ιστοσελίδας
Υπεύθυνος Ανάπτυξης Έργου (P.I.) :  Αντώνιος Θ. Ρεΐζης